Kdo smo?

Indigo Labs je nastal iz potrebe treh ustanoviteljev, da ustvarjamo prvovrstno programsko opremo v podjetju, ki razume, da uspešne zgodbe ustvarjamo izključno zaposleni. Ker nam z leti ni uspelo najti takšnega okolja, smo le-tega ustvarili sami.

Spoznajte ekipo

“Individuals can and do make a difference, but it takes a team to really mess things up”

Rok #1

Vedno dobre volje in poln idej. Rok najbolj uživa pri strankah saj ga njihov uspeh naravnost poganja. Kot hitrostni zasvojenec mu vonj bencina sicer hitro preusmeri pozornost a uspe držati Indigovo vizijo najboljših gradbenikov digitalnih produktov.

Rok #2

Rok je naš profesor. Ima vprašanje za vsak odgovor in najde odgovor za vsako vprašanje. Vsakič vas bo presenetil s širino znanja, ki vsakodnevno raste. Kot strasten kuhar z zen osebnostjo prinaša v vsako ekipo sproščenost ter občutek, da je vse pod kontrolo.

Luka #1

Luki vrzite v roke glasbeni inštrument, lopar ali pa matematični izziv in nazaj boste dobili simfonijo. Je naš švicarski nož tehnologij in tiha voda, ki globoko dere. Čisto “slučajno” je še guru frontendov in spletnih optimizacij.

Janez

Janeza boste takoj prepoznali, saj bo s seboj vedno imel kak odličen domač izdelek, ki ga postreže še s kakšno pikro šalo. Je inženir ujet v telo plesalca ali pa morda obratno? Vsekakor inženir, ki zelo rad koplje, dokler zalednim izzivom ne pride do dna.

Uroš

Kot bivši profesionalni rokometaš v našem okolju spodbuja timsko delo in disciplino. Vedoželnež, ki se počasi preobraža v .NET guruja je “slučajno” tudi naš organizator zabav.

Nejc

Na poti, da postane doktor strojništva, a njegova prava strast je programiranje. Le redki so ljudje, ki bi znanje tako hitro vsrkali in ga znali uporabiti pri reševanju najzahtevnejših problemov.

Blaž

Če vam je šport ljuba tema, boste z Blažem hitro v globokih debatah. Kot bivši plavalec sta mu vztrajnost in trdo delo prirojena, zato vedno pride do dna vsakemu izzivu. Njegova sladkosnednost skrbi, da v pisarni redko manjka desert.

Luka #2

Luka je naš Java guy, radi pa verjamemo, da smo ga le uspeli spreobrniti v .NET mojstra. Medtem ko sicer strastno sledi poslovnim idejam in startupom, pa je njegova prava supermoč pisanje GitHub Actions yamlov z zavezanimi očmi.

David

David trenutno sameva kot naš edini frontend specialist v ekipi. Seveda si srčno želi JS družbe, wink wink. Kot Apple-fanboy ima rad produkte čiste, brezhibne in prijazne uporabnikom. Njegov skriti talent pa leži v hardweru, zato mu z veseljem zaupamo friziranje našega.

Naše vrednote

Predani smo sledečim vrednotam, ki jim sledimo na vsakem koraku. Z njimi so pogojene naše odločitve, ambicije in obravnavanje zaposlenih.

Timsko delo

Zaposleni so naša najdragocenejša dobrina saj uspehe nizamo izključno s pomočjo njih. Sijajna ekipa vedno premaga ekipo sijajnih zato zaposleni vedno pridejo prvi. Pika.

Kvaliteta

Ponosni smo na naš poklic in na brezkompromisne izdelke, ki jih predajamo strankam. Z močnim mentorskim programom in sistemom preverjanja kode zagotavljamo konsistentne rezultate vsaki stranki.

Jasnost

Odsotnost jasne in transparentne komunikacije je pogost razlog za neuspele projekte ali slabo vzdušje v ekipi. Tesno usklajene in opolnomočene produktne ekipe vam bodo pomagale peljati napredek v pravo smer in to z visoko hitrostjo.

Inovacije

Raznovrsten nabor članov ekipe ter njihovih izkušenj nam omogočajo, da izzive napademo z vseh strani in najdemo optimalno rešitev. K mizi prinašamo bogat repertoar izkušenj iz projektov, domen znanja in delovnih kultur, ki bodo botrovale vašim inovacijam.

Vam je všeč kar vidite?

Ne glede na to, v kateri fazi ustvarjanja vašega digitalnega produkta ste, vam naša ekipa z veseljem priskoči na pomoč. Stopite v stik z nami.
Kontakt