Kaj nudimo

Že preko 20 let ustvarjamo zanesljive in visoko tehnološke rešitve tako zagonskim kot že uveljavljenim podjetjem, zato Indigo Labs radi predstavimo kot mojstrsko delavnico programske opreme. Raje kot posameznim tehnologijam se predajamo izzivom in reševanju problemov. A kljub temu se lahko posebej pohvalimo z znanji iz sledečih področij.

.NET

.NET je naša prva strast in izbira tako za izkušena kot za startup podjetja. Menimo, da v primerjavi z drugimi platformami, izdelki zgrajeni z .NETom izstopajo na področju kvalitete, vzdrževanja in skalabilnosti.

Azure

Medtem ko je uporaba in ponudba različnih ponudnikov oblačnih storitev zelo podobna, pa z Azure-jem delamo največ glede na naš izbor .NET platforme. Ker pa so arhitekturni koncepti enaki se dobro znajdemo v prav vseh, še posebej radi pa snujemo kompleksne in odporne arhitekture.

Angular

Angular je najpogostejša izbira za izdelavo grafičnih vmesnikov poslovne programske opreme. Ker tako meni tudi Google, ga pri Indigu priporočamo za osnovo naprednih spletnih aplikacij. Kar je še pomembnejše, kot platforma se razlikuje od ostalih knjižnic tudi tako, da spodbuja dobre prakse in odvrača razvojnike od slabih.

NodeJS

NodeJS omogoča hiter proces razvoja, kar pomeni, da lahko v nekaj minutah vzpostavite in zaženete preprost API. Za razliko od drugih ogrodij za spletni razvoj, NodeJS uporablja enonitno arhitekturo dogodkovne zanke, ki daje prednost arhitekturi mikrostoritev.

React

Hitra krivulja učenja, komponente za večkratno uporabo, čista abstrakcija, … Še vedno niste navdušeni nad Reactom? Morda vas bo dejstvo, da ga je Facebook najprej razvil za lastno uporabo, prepričalo, da ni brez razloga ena izmed najbolj priljubljenih knjižnic JavaScript in z okoli 15 milijoni prenosov ena najbolj prenesenih npm-jevih knjižnic.

UX/UI

Svet je prepoln povprečne programske opreme, ki nadleguje uporabnike. Poskrbeli bomo, da vaša ne bo padla v to kategorijo in to storili na iterativen način, ki bo zagotovil gladek prehod za uporabnike.

No-Code

Razvoj brez kodiranje postaja vedno bolj popularen način izdaje novih izdelkov na trg, še posebej pri startupih. Prednost takšnega pristopa je zelo kratek čas, potreben za prvo izdajo digitalnega izdelka in hitro iteriranje na podlagi uporabniških izkušenj. Že v nekaj tednih vam lahko s pomočjo orodja kot je Bubble, pomagamo validirati vašo ciljno publiko in tržišče.

Scrum

Waterfall razvoj in hierarhično upravljanje s projekti že dolgo ne prinašata želenih izidov. Zagotavljamo, da vas bodo tesno usklajene in opolnomočene produktne ekipe presenetile z nenehnimi rezultati , čemur nekateri radi rečejo agilnost.

Vam je všeč kar vidite?

Ne glede na to, v kateri fazi ustvarjanja vašega digitalnega produkta ste, vam naša ekipa z veseljem priskoči na pomoč. Stopite v stik z nami.
Kontakt